0 0
Brenneslesmoothie

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Én til to cm fersk ingefær (ca 5 g)
1 stor mango (ca 230 g), frossen
1 stor banan, frossen
ca 1-2 dl brenneslevann, se steg 1
Litt eplejuice, gjerne økologisk

Brenneslesmoothie

Brennesle er utrolig næringsrikt og smaker veldig godt oppi denne nydelige smoothien. Ny sommerfavoritt?

  • Middels

Fremgangsmåte

(Visited 646 times, 1 visits today)

Fremgangsmåte

1
Ferdig

Forvell brenneslene

Bruk noen gode never brennesle. Gi et raskt oppkok i så lite vann som mulig, og kjør vannet og neslene til fin puré i blender. Unge nesler kan brukes hele, evt. kan du sile fra store biter dersom du ikke klarer å kjøre alt helt fint i blenderen.

2
Ferdig

Bruk frossen frukt

Banan eller mango bør være frossen for best resultat. Skrell ingefæren. Du kan gjerne finhakke den hvis du ikke har en veldig god blender. Kjør alt til fin masse, tilsett så mye eplejuice du må for å få den konsistensen du vil ha.

3
Ferdig

Smak til og server med det samme

Smak til, kanskje vil du ha litt honning, lønnesirup eller sitron oppi?

Hanne

forrige
Grovt rugbrød med surdeig
neste
Superenkelt surdeigsbrød

Legg til kommentar